Мапа порталу

Повідомляємо про початок розроблення містобудівної документації «Детальний план території міста Миколаєва, обмеженої проспектом Богоявленським, вулицею Виноградною, вулицею Старофортечною та територією промислових підприємств

   Миколаївська міська рада повідомляє про початок розроблення містобудівної документації  «Детальний план території міста Миколаєва, обмеженої проспектом Богоявленським, вулицею Виноградною, вулицею Старофортечною та територією промислових підприємств», що розробляється відповідно до рішення Миколаївської міської ради № 12/163 від 14 грудня 2021 р. «Про надання дозволу на розроблення детального плану території міста Миколаєва, обмеженої проспектом Богоявленським, вулицею Виноградною, вулицею Старофортечною та територією промислових підприємств» та є містобудівною документацією на місцевому рівні.

   Строк внесення пропозицій до детального плану території  визначений протягом 30 календарних днів з дня опублікування повідомлення про початок розроблення містобудівної документації.

   Пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються з 8 вересня 2022 року до 7 жовтня  2022 року (включно до 24.00 години). У межах визначеного строку зауваження подаються у  письмовій формі за адресою: Департамент містобудування і архітектури Миколаївської міської ради, 54001, м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20 (тел.: (0512) 37-02-71) та в електронному вигляді на електронну адресу [email protected] .

   Електронне та письмове  звернення повинно містити    прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина  (місце реєстрації юридичної особи та її назва), викладено суть пропозиції. Письмове звернення повинно бути підписано заявником із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.

   Усі зауваження, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду Замовником. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: