Мапа порталу

Данія надасть Миколаєву необхідну техніку для відновлення

19 серпня Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов зустрівся з Міністром у справах міжнародного розвитку Данії Флемінгом Меллером Мортенсеном.

У зустрічі взяв участь Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

«Продовжуємо співпрацю з Данією — навіть війна не спинила її. Маємо чергові практичні результати: Данія надає Миколаєву необхідну техніку для першочергового відновлення, зокрема екскаватори, самоскиди та навантажувачі», — зазначив Олексій Чернишов.

Також Міністр Чернишов подякував Данії за те, що вона не залишається осторонь проблем не лише Миколаєва, а й інших поранених громад, та повідомив, що є домовленість про виділення коштів на підтримку Кременчука у підготовці до зими.

Міністр Мортенсен зазначив, що Мінрегіон має бути лідером у процесі відбудови у тісній співпраці з громадами та міжнародними партнерами — забезпечувати прості та зрозумілі механізми реалізації проєктів з відбудови.

«Підтверджено попередні домовленості про виділення близько 100 млн данських крон, які плануємо використовувати через перевірений прозорий механізм фінансування реалізації спільних проєктів — NEFCO та DANIDA», — зазначив Олексій Чернишов.

Під час зустрічі Олексій Чернишов подякував міському голові Миколаєва Олександру Сєнкевичу за відповідну підготовку та особисту залученість до реалізації програми.

Міністерство розвитку громад та територій

 

IMAGE FOLDER (/files/2022/august_2022/19082022_5)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: