Мапа порталу

УВАГА! Наразі, відповідно до інформації з пoрталу державнoї електрoннoї системи у сфері будівництва, офіційний сайт е-construction.gov.ua, реєстраційні та дозвільні функції в ЄДЕССБ для органів державної влади та місцевого самоврядування для об’єктів будівництва, які розташовані на території м. Миколаїв доступні.

    З липня 2022 року на території м. Миколаєва поновлено подачу-видачу містобудівних умов та обмежень, будівельних, паспортів для забудови земельних ділянок, листів про те, що містобудівні умови та обмеження не надаються. Дані адміністративні послуги можна одержати шляхом подання відповідної заяви (бланк заяви можна завантажити за посиланням https://mkrada.gov.ua/content/blanki-zayav.html)
   Заява подається:
1. в паперовому вигляді особисто (або за довіреністю) до Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради за адресою: пр. Богоявленський, 1, м. Миколаїв, тел. (0512)300112;
2. в електорнній формі :
- на електронну адресу департаменту архітектури Миколаївської міської ради [email protected], зі скан-копією документів визначених ст. 29 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності»;
- через особистий кабінет Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (офіційний сайт https://e-construction.gov.ua).


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: