Мапа порталу

Миколаєву передали 6 автомобілів швидкої допомоги

Миколаїв отримав нові автомобілі швидкої допомоги. 6 одиниць спецтранспорту в якості гуманітарної допомоги передав Міжнародний Благодійний Фонд «На честь покрови Пресвятої Богородиці».

Їх закріплять безпосередньо за лікувальними закладами міста, що дасть змогу більш якісно надавати медичну допомогу. Автомобілі, зокрема, будуть використовувати лікарні № 4 та №5, пологові будинки № 1 та № 2, ЦПМСД №3, Центр соціально-значущих хвороб.

«Це дуже велика допомога, адже сьогодні наші заклади відчувають велике навантаження – вони займаються лікуванням поранених, цивільних і військових, а також надають необхідну допомогу усім громадянам, які проживають в Миколаєві»,  - зазначила начальниця управління охорони здоров’я Ірина Шамрай.

Відзначимо, що місту передано сучасні спецавтотранспорт, який пристосовано під перевезення  людей з обмеженими фізичними можливостями.  Його, зокрема, використовуватимуть для консультування пацієнтів на дому та транспортування до медичного закладу, для постійного зв’язку з жіночою консультацією та негайного перевезення пацієнток до акушерського стаціонару, для проведення щеплень від COVID-19 маломобільних груп населення та великих колективів, а також для надання медичної допомоги хворим на ВІЛ-інфекцію, гепатит С, туберкульоз тощо.

Ірина Шамрай подякувала фонду «На честь покрови Пресвятої Богородиці» та усім, хто сприяв отриманню гуманітарної допомоги. 

 

IMAGE FOLDER (/files/1/270622)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: