Мапа порталу

До уваги родин з дітьми: як отримати допомогу в міському центрі соціальних служб

Миколаївський міський центр соціальних служб з перших днів підтримує сім'ї з дітьми, які сам на сам опинилися з бідою війни.

Завдяки міжнародним фондам, підтримці небайдужих підприємців і простих людей, ми розширили асортимент допомоги та маємо змогу підтримати сім'ї повторно.

Щиро тішимося, коли чуємо слова вдячності та бачимо усміхнені дитячі очі від радості іграшці та книзі.

Друзі, нагадуємо вам алгоритм отримання допомоги:

Заповніть анкету за посиланням, де чітко пропишіть свої потреби. Очікуйте на дзвінок фахівця нашого Центру, який зателефонує протягом декількох днів:

https://forms.gle/RbjypPZpAmXPkpqs8

Анкету можна заповнити одноразово. Тож, збережіть номер телефону фахівця та зателефонуйте йому повторно через 3 тижні, якщо у цьому є потреба.

Щоденний великий обсяг нових звернень потребує часу на обробку - віднесітся до цього з розумінням та зачекайте декілька днів 

Наша система оптимізована, тому ми завжди бачимо всі ваші заявки та час, коли ви звернулися та отримували пакунок

Кожна сім'я з дітьми може отримати допомогу дитячими товарами: підгузками, дитячим харчуванням, дитячими засобами гігієни тощо, навіть якщо не відноситься до жодної із перелічених у анкеті соціальних категорій.

Продуктові набори ми отримаємо, нажаль, не на постійній основі, за умови їх наявності видаємо соціально-незахищенем категоріям сімей з дітьми.

Кожного дня миколаївці та ціла Україна доводять, як можуть згуртуватися і тримати фронти заради перемоги. Людяність – це важливо зараз зберігати в собі.

Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: