Мапа порталу

Для пологових будинків Миколаєва доставили гуманітарну допомогу

Як повідомляє Громадська спілка "Український фонд енергоефективності та енергозбереження", волонтери всіма можливими способами підтримують населення та захисників Миколаївщини.
"На початку квітня відбувся перший візит в цей регіон представників гуманітарного штабу Громадської спілки. Тоді для налагодження якісного зв’язку в рамках волонтерської місії ми передали керівництву міста та області термінали Старлінк. Тоді ж було покладено початок діалогу про подальші спільні дії: гуманітарну медичну допомогу, відбудову та розвиток міста після перемоги!
Сьогодні в продовження співпраці Гуманітарна допомога від Громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” та ЮНІСЕФ прибула в миколаївські пологові будинки №1,2,3. Завдяки доставленому гуманітарному вантажу матері та немовлята Миколаєва матимуть можливість отримати необхідне медичне забезпечення та якісний догляд.
Дякуємо захисникам, мешканцям, та керівництву Миколаєва — за те, що тримаються у ці складні години. Особлива подяка за плідну співпрацю та підтримку нашої ініціативи меру Миколаєва Олександру Федоровичу Сєнкевичу, Анару Натигоглі Агазаде та Анару Ахундову.
Віримо, дуже скоро настане час для втілення планів про відбудову та розвиток міста.
Миколаїв вистоїть, відбудується і стане ще кращим, ніж був до війни".

 

IMAGE FOLDER (/files/2022/13052022)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: