Мапа порталу

До Миколаєва доставили два пасажирські автобуси, придбані німецькими партнерами

До Миколаєва доставили два пасажирських автобуси Mercedes-Benz.

Транспорт придбали німецькі партнери на прохання громадської організації «Майбутнє Миколаєва», за допомоги Генерального консульства України в Гамбурзі та в рамках ініціативи «Verein der deutsch-ukrainisch Zusammenarbeit e.V.», - повідомила депутатка міської ради Тетяна Домбровська.

Як зазначив міський голова Олександр Сєнкевич, міська рада контактує з великими містами Західної Європи, направляє листи з проханням про допомогу в забезпеченні транспортом. 

«Депутатка міської ради Тетяна Домбровська також зв‘язалася з одним із  таких міст і ми отримали два автобуси. Вони будуть використовуватися для евакуації людей до Одеси та на кордон. Транспорт перевірять, виконають техогляд. У мирний час автобуси будуть курсувати міськими маршрутами. Дуже дякуємо європейським партнерам за таку допомогу».

 

Тетяна Домбровська висловила вдячність за сприяння та допомогу Генеральному консульству України в Гамбурзі та ініціативі «Verein der deutsch-ukrainisch Zusammenarbeit e.V.», а також водіям-волонтерам Павлу Киданчуку, Володмиру Рошковському, Олександру Степанцю, Анатолію Швораку, Олегу Іванову, Володимиру Лєбєдєву. Вони подолали тисячі кілометрів  та забезпечили перевезення автобусів по території Європи, перетин кордону до місця призначення в Україні.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2022/08052022)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: