Мапа порталу

Медикаменти та продукти харчування: до Миколаєва прибула гуманітарна допомога

У Миколаєві зустріли вантажівку з гуманітарною допомогою від партнерів з Німеччини та Одеси. Про це розповів міський голова Олександр Сєнкевич.

"Отримали медикаменти від наших німецьких друзів та продукти тривалого зберігання від гуманітарного штабу Одеси.

Усе розвантажили в Міській лікарні № 4. Із ліків формуємо стратегічний запас, а потім за потреби направляємо їх у наші медичні заклади. Із продуктів харчування формуємо соціальні пакети та роздаємо людям, які потребують підтримки.

Щиро дякую пані Габріеллі Вольтер та пану Маркусу Вольтеру, які зібрати для нас такий важливий медичний вантаж і доставили його до Одеси. Також дякую гуманітарному штабу Одеси та меру міста Геннадію Труханову, які зустріли медикаменти, довантажили фуру і відправили Миколаєву.

Разом ми сильні

Нагадаю, що загалом на сьогодні лише наші центри соціального захисту населення видали більше 18 тисяч продуктових наборів.

Їх отримують багатодітні родини, одинокі матері/батьки, одинокі пенсіонери поважного віку, особи з інвалідністю І та ІІ груп, особи з інвалідністю з дитинства, родини, в яких виховуються діти з інвалідністю, внутрішньо переміщені особи, які постраждали від бойових дій.

До набору входять продукти харчування, питна вода та засоби гігієни.

Адреси пунктів видачі гуманітарної допомоги (за попереднім записом): https://mkrada.gov.ua/news/16315.html

Окрім того, родинам із дітьми допомагає наш Миколаївський міський центр соціальних служб.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: