Мапа порталу

«Не старіють душею ветерани!». Юрій Гранатуров заспівав, вітаючи завойовників Великої Перемоги

За традицією з розмахом, щиро і вражаюче Ленінський район вшановував сьогодні, 7 травня, своїх ветеранів.

У Палацу культури «Молодіжний» розгорнулася грандіозна експозиція військової техніки. Діти, яких тут було багато, із захопленням приміряли бронежилети, вивчали стрілецьку зброю, освоювали бойові машини і фотографувалися з військовими.

Завойовників Великої Перемоги діти зустрічали з бузком і тюльпанами оплесками і гучним «Спа-си-бі!». Традиційно ветеранів Ленінського району вітали голова адміністрації району Петро Мовчан, в. о. заступника міського голови Євген Шевченко, і, звичайно, міський голова Юрій Гранатуров.

- Хочу сказати тільки одне: в рідному Ленінському районі зберігають добрі традиції, шанують ветеранів, а значить, вірять у майбутнє. Хто, не пам'ятає минулого, у того немає майбутнього, - сказав керівник міста Юрій Гранатуров.

Для ветеранів цього дня міський голова виконав кілька рядків відомої пісні «Не старіють душею ветерани!». Творчий колектив Палацу культури «Молодіжний» підготував, як завжди, зворушливу концертну програму для своїх гостей. А після концерту всіх ветеранів запросили на банкет.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: