Мапа порталу

На «Зорі» - «Машпроект» нові лауреати фірмової премії та переможці конкурсу професійної майстерності

Віддаючи данину людині праці, її відданості справі та професіоналізму, НВКГ «Зоря» - «Машпроект» вже 10-й рік проводить конкурс професійної майстерності для молодих робітників. Сьогодні, 25 грудня, у ДК «Молодіжний» оголосили імена переможців конкурсу, а також за традицією напередодні Нового року назвали лауреатів премії НВКГ «Зоря» - «Машпроект».

Переможців вітав директор підприємства Костянтин Картошкін, заступник губернатора Оксана Янішевська і мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

- Мені дуже приємно бути сьогодні тут і привітати вас. По-перше, тому що я житель району ПТЗ, раніше прокидався о 7:15 під звук вашої сирени. Зараз доводиться прокидатися раніше, тому що багато справ, - сказав Олександр Сєнкевич. - Я дуже радий, що у вашого підприємства є робота, якої немає у багатьох інших підприємств у Миколаєві. Ваше підприємство є взірцем у нашому місті, бо воно - найбільший роботодавець, майже 13 тис. працівників. Створюючи концепцію розвитку міста Миколаєва, я дізнався, що «Зоря» - «Машпроект» - провідний платник податків. Відрадно, що таке підприємство існує в нашому місті, можливо не завдяки роботі нашої країни, а всупереч.

Олександр Сєнкевич побажав кожному працівнику міцного здоров'я, сімейного щастя, а підприємству - «побільше індусів та іранців, яких цікавить продукція «Зорі»-«Машпроект». Також мер подякував керівництву підприємства за збереження колективу і турботу про нього.

Атмосферу свята в цей вечір створювали екстравагантні номери у виконанні художніх колективів ДК «Молодіжний».

IMAGE FOLDER (/files/News/329)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: