Мапа порталу

Родині пенсіонерів, дітей війни терміново відремонтують пошкоджений вітром дах будинку. Доручення Валентина Гайдаржи

Сьогодні члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій міста Миколаєва вирішили терміново надати всебічну допомогу дітям війни Б.І.Переверзеву та його дружині Станчо Л.С., які проживають на вулиці Цілинній у мікрорайоні Тернівка.

На початку грудня сильний порив вітру відірвав листи профнастилу з даху сусіднього будинку та пошкодив дах будинку пенсіонерів, 1939 та 1938 року народження.

-          Адміністрація Центрального району провела комісійне обстеження пошкоджень,  - розповів заступник голови адміністрації В.Власенко. – Площа пошкоджень склала близько 25 кв. метрів. Просимо членів міської комісії підтримати рішення про виділення пенсіонерам допомоги з матеріального резерву. Більш того, ці люди мають інвалідність і не можуть самостійно займатися ремонтом. Тому звертаємось до департаменту праці та соціального захисту населення з проханням про надання матеріальної допомоги для того, щоб постраждалі могли найняти робітників.

На даний момент дірки у даху абияк залатали старим шифером, що позбирали по сусідах.

Заступник міського голови Валентин Гайдаржи відзначив, що за тиждень очікується погіршення погодних умов. Він доручив терміново оформити протокол комісії з питань ТЕБ та НС, сьогодні ж підготувати проект рішення виконкому про виділення матеріалів з матрезерву. Департаменту праці та соціального захисту населення доручено надати матеріальну допомогу та знайти людей для виконання робіт.

-        До нового року дах має бути полагоджений, - наголосив Валентин Васильович. 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/celinnaya)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: