Мапа порталу

Юрій Гранатуров в госпіталі інвалідів війни: «Ми зобов'язані допомагати людям, які своїм ратним подвигом завоювали Перемогу!»

7 травня ветеранів, які проходять лікування в Миколаївському обласному госпіталі інвалідів війни, привітали представники обласної та міської влади. Міський голова Юрій Гранатуров вважає, що це не просто щорічна традиція, а обов‘язок: «Люди хворіють і не можуть відвідати урочисті заходи. Тому ми просто зобов'язані прийти, потиснути їм руку, привітати і поцікавитися, що необхідно для відновлення здоров'я, надати будь-яку допомогу, і найголовніше - передати тепло сердець всіх миколаївців!»

Керівник міста зазначив, що госпіталь працює на повну потужність. У ньому проходять лікування не тільки ветерани Другої світової війни, але і воїни-інтернаціоналісти, а також учасники АТО.

Звичайно, діагностичне та лікувальне обладнання треба оновлювати. Юрій Гранатуров заявив, що і обласна, і міська влада робить все можливе, щоб підтримувати госпіталь в належному стані.

Також мер повідомив, що рада воїнів-інтернаціоналістів домовилася з великою канадською фірмою про поставку понад 20 нових діагностичних апаратів. Вже встановлено апарат для лікування периферичної нервової системи.

Для кожного з 34 пацієнтів терапевтичного відділення мер Миколаєва знайшов теплі слова та побажання, головним з яких, звичайно ж, було здоров'я! Юрій Ісайович вручив подарунки, підготовлені для ветеранів до свята Перемоги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: