Мапа порталу

Миколаївським спортшколам придбали автомобілі та інше обладнання

Для миколаївських спортивних шкіл коштом громади придбали два автомобілі та інше  обладнання. Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

18 лютого мер Миколаєва Олександр Сєнкевич передав ключі від легкового авто Renault Lodgy колективу та вихованцям відділення велоспорту Школи вищої спортивної майстерності. Тут займаються понад 100 дітей.

"Наші спортсмени прославляють Миколаїв на всю Україну, - зазначив міський голова. - Тож ми працюємо, щоб у вас були гідні умови для тренувань і все необхідне обладнання. Хочу подякувати нашій молоді від усього депутатського корпусу. Ми продовжимо вас підтримувати та заохочувати до ще кращих результатів. Так, цьогоріч, окрім іншого, плануємо придбати 8 нових велосипедів.  

Цього ж дня Renault Trafic на 9 місць отримав колектив КДЮСШ “Атлант”. Ним користуватимуться чотири відділення, які працюють на базі школи: веслування на байдарках і каное, вітрильного спорту, плавання та бейсболу. Автомобіль сьогодні ж вирушить в дорогу - миколаївські бейсболісти їдуть на чемпіонат України. Вихованці “Атланту” стабільно демонструють високі спортивні результати, спортшкола займає друге місце серед міських закладів.      

На цьому подарунки для “атлантівців” не закінчилися. Коштом громади для школи придбали три човни для відділення веслування на байдарках і каное, ще три плавзасоби подарували благодійники.  

За словами депутатки міської ради Олени Кісельової, щоб молодь залишалася жити в місті, вона повинна його любити. Втім, і місто має виявляти любов до своїх дітей. 

"Нехай ми робимо маленькі речі, але це надихає. Спорт - невід’ємна складова розвитку нашої молоді. Міські спортшколи повинні бути укомплектовані, щоб діти отримували якісні послуги. У такому випадку за певний час зможемо пишатися їх високими досягненнями". 

Сподіваємось, нове обладнання допоможе спортсменам якісно готуватися до змагань. Бажаємо лише перемог! 

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2022/02_2022/18022022_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: