Мапа порталу

Мер Олександр Сєнкевич вручив відзнаки воїнам-інтернаціоналістам

Сьогодні, 14 лютого, у мерії Миколаєва відбулась зустріч Олександра Сєнкевича із керівниками організацій воїнів-інтернаціоналістів.  У Заході також взяли участь заступник міського голови Юрій Степанець, директор департаменту праці та соціального захисту населення Сергій Василенко.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Олександр Сєнкевич зазначив: воїни-інтернаціоналісти, як й інші учасники бойових дій, є відважними людьми, які, не дивлячись на небезпеку, виконали військовий обов’язок.

Мер підкреслив, що міська влада приділяє підвищену увагу підтримці ветеранів. Для цього було створено відповідне управління міської ради. Його очолив справжній Воїн, Кіборг Олександр Терещенко.

«Профільним моїм заступником із зазначених питань є Юрій Степанець. Для вирішення питань, що вас турбують, я прошу вас активно з ним співпрацювати», - додав мер Миколаєва.

А Юрій Степанець повідомив, що наразі у Миколаєві проживає біля 6500 ветеранів війни, з них - 1565 учасники бойових дій на території інших держав.

Для підтримки військовослужбовців місто в рамках обласної програми «Турбота» щороку виділяє субвенцію для придбання квартир. Минулого року в рамках програми було придбано 11 квартир.

«А в бюджеті Миколаєва на 2022 р. для придбання квартир передбачено 5 мільйонів гривень, - сказав Юрій Степанець. - Також в бюджеті на поточний рік заплановані кошти у сумі 1 мільйон гривень для здійснення ремонту помешкань інвалідів війни».

Під час зустрічі Олександр Сєнкевич разом з Юрієм Степанцем вручив воїнам-інтернаціоналістам відзнаки та пам’ятні подарунки.

 

IMAGE FOLDER (/files/2022/02_2022/140222)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: