Мапа порталу

Напередодні нового року завдяки небайдужим миколаївцям збулися близько двохсот дитячих мрій

22 грудня Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич взяв участь у підведенні підсумків акції «Добрий Дід Мороз!», яку ініціювала компанія РУСАЛ в рамках Новорічного марафону «Віримо в диво, творимо диво!».

Сьогодні в Миколаївському художньому академічному російському драматичному театрі 180 дітей отримали подарунки, про які вони писали в листах Діду Морозу. Це дітки з інвалідністю, з багатодітних та малозабезпечених сімей. Листи допомагав зібрати Миколаївський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, потім дитячі бажання розміщували на спеціальному порталі, а всі бажаючі могли виконати чиюсь мрію, «викупивши» її, і вручити подарунок на урочистому заході.

Актори театру підготували дітям новорічну виставу-казку «Кам'яна квітка». Дітлахів вітали Дід Мороз, Снігуронька і Сніговик.

- Мені дуже приємно вже другий рік поспіль брати участь у цій акції, - зазначив Олександр Сєнкевич, - і мати можливість подарувати вам подарунки, привітати з наступаючим новим роком, побажати міцного здоров`я і щоб батьки вас слухали! Нехай у наступному році всі ваші мрії збудуться!

Мер вручив подарунки маленьким Ніні та Мирославу. Помічниками Діда Мороза попрацювали головний директор Миколаївського глиноземного заводу Дмитро Мирний, голова товариства з обмеженою відповідальністю «Морський спеціалізований порт Ніка-Тера» Олександр Гайду, директор ДП "Спеціалізований морський порт «Жовтневий» Олександр Басюк. Жодна дитина не залишилася без подарунка.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/rusal)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: