Мапа порталу

Миколаївська міська рада придбала 4 нових авто для поліції

Миколаївським правоохоронцям коштом громади придбали спеціалізовані автомобілі. Їх використовуватимуть для патрулювання вулиць міста.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови. 

Нагадаємо, у нашому місті діє комплексна програма сприяння діяльності правоохоронних органів. У 2021 році в рамках програми місто передало субвенцію державному бюджету в розмірі 1 млн 600 тис. грн. На ці кошти придбано чотири легкові оперативно-спеціалізовані авто Reno Logan. Техніку брендували та оснастили розпізнавальними знаками поліції.

Документи на сучасні автомобілі вартовим порядку передали Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич та віцемер Юрій Степанець.

"Місто й надалі допомагатиме поліції. Дякую кожному з вас за важку щоденну роботу, — звернувся до правоохоронців Олександр Сєнкевич. — Сподіваюся, нова техніка добре вам послужить. Щиро бажаю всім удачі, міцного здоров’я й мирного неба".

Уже завтра автівки можна буде побачити на вулицях міста. Як розповів начальник Миколаївського районного управління поліції Олег Чукань, машини розподілили для відділень, які обслуговують райони Миколаєва: Центральний, Інгульський, Корабельний та Заводський. Це допоможе збільшити швидкість виїзду поліцейських на відпрацювання повідомлень про злочини.

 

IMAGE FOLDER (/files/2022/02_2022/11022022_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: