Мапа порталу

Місто виділило майже 2,5 млн. грн. на ремонт веслувального басейну яхт-клубу Корабельного району

Веслувальний басейн яхт-клубу Корабельного району капітально відремонтують. На виконання відповідних робіт в якості співфінансування було виділено кошти з міського бюджету. Відповідне рішення ухвалено 9 лютого під час засідання виконкому міської ради.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Перед голосуванням щодо зазначеного питання доповів віцемер Анатолій Петров.

«Наша дитячо-юнацька спортивна школа «Олімп» підготувала та подала на співфінансування проєкт щодо капітального ремонту веслувального басейну яхт-клубу по вулиці Новобудівній, 1-Б, це  Корабельний район. Проєкт успішно пройшов відбір комісії Фонду регіонального розвитку. Він передбачає виконання робіт на загальну суму 19 мільйонів 997 тисяч гривень. За умовами Фонду місцеві бюджети мають здійснити співфінансування до 30%», - повідомив Анатолій Петров.

Сума співфінансуання з міського бюджету становить 2 млн. 453 тис.грн. Ці кошти перерозподілено з проєкту ремонту легкоатлетичного манежу, де після корегування було зекономлено 2 млн. 500 тис.грн.

Таке рішення виконкому міської ради ще має погодити постійна комісія міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів.

 

IMAGE FOLDER (/files/2022/02_2022/090222_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: