Мапа порталу

У Миколаєві відзначили 4 річницю від дня створення військової частини А2022

У Миколаєві відзначили 4 річницю від дня створення військової частини А2022 (Командування морської піхоти). Морпіхів привітали заступник Миколаївського міського голови Юрій Степанець, начальник управління у справах ветеранів війни, внутрішньо переміщених осіб Олександр Терещенко. Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Юрій Степанець переказав воїнам слова подяки від мера Миколаєва Олександра Сєнкевича. Керівник міста висловлює глибоку повагу до мужніх, стійких духом, безстрашних людей, які присягнули Українському народові та гідно виконують поставлені завдання.

"Незважаючи на досить "молодий вік", ваша частина вже має славну бойову історію, - йдеться у зверненні міського голови Олександра Сєнкевича. - Мужність, честь, сила і відвага - це слова, які характеризують кожного з вас. Дякую за службу і бажаю міцного здоров’я й добробуту вам і вашим родинам". 

Юрій Степанець вручив бійцям подарунки від громади Миколаєва та розповів про міські програми соціальної підтримки військовослужбовців, учасників і ветеранів АТО/ООС, внутрішніх переселенців. 

 

IMAGE FOLDER (/files/2022/02_2022/02022022)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: