Мапа порталу

У Заводському районі нагородили дітей з особливими потребами - учасників творчої виставки "Повір у себе"

18 грудня в адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради відбулося свято «Миколая зустрічаємо в цей святий величний час» та нагородження учасників районної творчої виставки «Повір у себе» серед дітей з особливими потребами, яка вже багато років щорічно організовується та проводиться відділом у справах молоді, культури, сім'ї та спорту адміністрації району. Цього року у творчій виставці взяли участь 116 дітей, а також колектив 1-го класу Миколаївської спеціалізованої загальноосвітньої школи.

Голова адміністрації В’ячеслав Карцев тепло привітав дітей зі святом Святого Миколая, побажав здоров’я, родинного затишку, благополуччя та подякував за цікаві, талановиті творчі роботи, в яких втілені дитячі мрії та сподівання.

Завдяки творчим колективам Миколаївського обласного благодійного фонду «Доброта і довіра» діти відчули себе у справжній новорічній казці, у колі великої дружньої сім’ї. Своєю майстерністю зачарував фокусник-ілюзіоніст Фокус-Слава, подарувавши всім глядачам справжнє новорічне диво.

Усі діти нагороджені пам’ятними подарунками від адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради.

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради висловлює щиру подяку багатодітному батьку, директору будмаркету «Консоль-будпроект» Сергію Кравченку за благодійну підтримку в організації заходу.

Адміністрація Заводського району

 

IMAGE FOLDER (/files/News/povirysebe)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: