Мапа порталу

Про зміну тарифу

Шановні мешканці Центрального,
Заводського та Інгульського районів м. Миколаєва ! 

            З 01 лютого 2022 року вводиться в дію Рішення ВК ММР  № 1307 від 22.12.2021 р. «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення)».

            Так, з 01 лютого 2022 року розраховуватись за надання послуг з вивезення побутових відходів споживачі – фізичні особи будуть за  чотирьома видами побутових відходів, розмір плати за вивезення яких для споживачів послуг, які надає КП «Миколаївкомунтранс», буде складати:

- вивезення твердих побутових відході (ТПВ)  –  133,60 грн./куб.м.;

- вивезення великогабаритних відходів (ВПВ)  – 158,99 грн./куб.м.;

- вивезення ремонтних відходів (РВП) – 158, 99 грн./куб.м.; 

- вивезення рідких відходів * – 308,80 грн. 

Місячний розмір плати за надання послуг з поводження з побутовими відходами розрахований відповідно до  норм надання послуг з вивезення побутових  (твердих) відходів з розрахунку на одного споживача, які затверджені Рішенням ВК ММР № 766 від 25.08.2021 р. «Деякі питання надання послуг з поводження з побутовими відходами».

Також, повідомляємо, що з 01 лютого 2022 року на виконання вимог закону України «Про житлово-комунальні послуги» та постанови Кабінет Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №808 «Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам за індивідуальними договорами про надання комунальних послуг або за індивідуальними договорами з обслуговуванням внутрішньобудинкових систем про надання комунальних послуг» комунальним підприємством «Миколаївкомунтранс» буде запроваджено плату за абонентське обслуговування, розмір якого буде складати:

-  3,48 грн. з розрахунку на один особовий рахунок.

Так, з 01 лютого 2022 року розмір плати за надання послуг з поводження з побутовими відходами з розрахунку на одного споживача буде складати:

Категорія споживачів – фізичних осіб

Складові нарахування розміру плати

Місячний розмір плати за вивезення ТПВ

(грн.)

Місячний розмір плати за вивезення ВПВ

(грн.)

Місячний розмір плати за  вивезення РПВ

(грн.)

Загальний місячний розмір плати з  урахуванням вивезення всіх трьох видів побутових відходів 

(грн.) **

Для мешканців багатоквартирних та одноквартирних будинків з наявністю усіх видів благоустрою

21,71

2,07

1,03

24,81

Для мешканців багатоквартирних та одноквартирних будинків за відсутності одного або двох з видів благоустрою (каналізації та/або опалення)

25,05

2,39

1,19

28,63

Для мешканців одноквартирних будинків з присадибною ділянкою за відсутності одного або двох з видів благоустрою (каналізації та/або опалення)

39,97

3,81

1,90

45,68

* Вивезення рідких побутових відходів буде здійснюватись по заявкам. Розмір плати за надання послуг з вивезення рідких побутових відходів буде розраховуватись в залежності від фактичного обсягу надання послуг.

** Загальний місячний розмір плати з  урахуванням вивезення всіх трьох видів побутових відходів   не включає розмір плати за абонентське обслуговування, який затверджений на рівні 3,48 грн. з розрахунку на один особовий рахунок.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: