Мапа порталу

Переможці конкурсу «Креативний туризм та інноваційний продукт на основі спадщини» отримали сертифікати на реалізацію своїх проєктів

Сьогодні, 15 грудня, переможці конкурсу «Креативний туризм та інноваційний продукт на основі спадщини» завітали до мерії. Тут їм вручили приємні подарунки – сертифікати на 1200 євро, які вони можуть витратити на свої проєкти.

Конкурс організовано ГО «Фонд розвитку Миколаєва» в рамках меморандуму про співпрацю у сфері туризму, підписаного між цією громадською організацією та Миколаївською міською радою у жовтні минулого року.

Вітаючи наших гостей, директорка департаменту економічного розвитку Тетяна Шуліченко розповіла про туристично-інформаційний центр Миколаєва.

"Нещодавно запрацював туристично-інформаційний центр. В рамках першого етапу тут надаються інформаційні та консультативні послуги, відбувається пошук партнерів, яким буде цікаво співпрацювати нами. Наразі в центрі розміщена сувенірна брендована продукція, цікаві ігри, зокрема ігри «Мандрівка Миколаєвом», «Миколаївська монополія». Ви можете розміщувати свою сувенірну  продукцію туристичного спрямування. Наступним етапом роботи буде реалізація сувенірної продукції. Окрім цього, центр надає можливість презентувати ваші послуги туристам. Якщо у вас є пропозиції до співпраці, ми будемо раді вас бачити в туристично-інформаційному центрі", - сказала Тетяна Шуліченко.

Директорка департаменту економічного розвитку анонсувала запуск електронної платформи туристично-інформаційного центру та презентувала гостям  новий туристичний буклет про Миколаїв.

"В буклеті розписано по видам туризму певні заходи та події,  представлені цікаві об’єкти, які можна відвідати. Ми плануємо кожного року виготовляти туристичні карти та подібні путівники, тому ви зможете додавати дані", - зазначила Тетяна Шуліченко.

Після цього відбулось вручення сертифікатів.

"Було 20 заявок, 9 з них відібрала конкурсна комісія, вони й стали переможцями. Отримання сертифікатів буде означати, що протягом 6 місяців переможці отримуватимуть як коуч-супровід, так і фінансову підтримку своїх дій. З відібраних заявок 6 проєктів – це туристичні пропозиції, 3 – це туристичні продукти", - сказав Михайло Золотухін, голова «Фонду розвитку Миколаєва».

В рамках проєкту сьогодні також відбувся навчальний семінар для посадовців територіальних громад, які опікуються розвитком туризму.

 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2021/12_2021/151221)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: