Мапа порталу

За рік у приватному секторі Миколаєва заасфальтували 29 вулиць

Понад 37 тисяч кв. метрів доріг приватного сектору відремонтували в Миколаєві з початку року. Дорожнє покриття відновили на 29 об’єктах: 23 дороги відремонтовано капітально, на 6 виконали поточний ремонт. 

Комфортні автошляхи облаштували на території приватної забудови:

-  Заводський район, капремонт - провулок 5-й Парниковий від вул. Абрикосова до вул. Новий інвалідний хутір; поточний ремонт - вул. Дмитрієва від провулку Суднобудівників до вул. Малої Морської, вул 7 Поперечна, вул. Лєскова. 

-  Інгульский район, капремонт - вул. Віті Хоменка, вул. Передова від буд. № 95 до вул. Паркової; поточний ремонт - вул. Електронна від вул. Троїцької до вул. Олександра Янати;

-  Корабельний район, капремонт - вул. Запорізька, від вул. 3 Козацької до вул. 6 Козацької, вул. Космонавта Волкова від проспекту Богоявленського до вул. Рибної, провулок Колективний від вул. 295 Стрілецької Дивізії до вул. Автомобільної, вул. Адмірала Ушакова від буд. №8а до буд. №2б, провулок Кубинський, вул. Січових Стрільців від вул. Кобзарської до буд. №52, вул. Кобзарська від проспекту Богоявленського до вул. Айвазовського, провулок 1-й Прибузький від житлового буд. №24 до житлового буд. №40 та від житлового буд. №10 до житлового буд. №20, вул. Космонавта Беляєва від вулиці Рибної до буд. №35 та провулках Сіверсів і Космонавта Беляєва. За всіма вказаними адресами асфальтованих доріг дотепер не було; 

-  Центральний район, капремонт - вул. Втората, буд. № 112–90, вул. Інгульська від вул. Архітектора Старова до буд. № 26, вул. 5 Воєнна від вул. Столярної до вул. Купорної, вул. 1 Екіпажна від вул. 5 Воєнної до вул. Маршала Малиновського, вул. Лютнева від провулку Кар’єрного до буд. № 21, вул. Силікатна буд № 2а до буд № 1а по провулку Горіховому, провулок Будівельників від вул. Червоної до провулку Відрадного, вул. Чижова від буд. №12 до вул. Плевненська, провулок Воєнний від вул. Західної до вул. Аерофлотської, вул. Новоросійська від провулку Мирного до буд. №56; поточний ремонт - проїзд від вул. Софіївської в районі буд. №77 до вул. Втората, вул. Клубна від буд №61 до провулку Очаківського.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/12_2021/06122021_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: