Мапа порталу

Миколаїв готується до новорічних та Різдвяних свят

Миколаїв готується зустріти новорічні та Різдвяні свята. Вже створено організаційний комітет. І сьогодні, 30 листопада, відбулось його чергове засідання.

У нараді взяли участь перший віцемер Віталій Луков, заступники міського голови Анатолій Петров, Юрій Андрієнко, Юрій Степанець, керівники структурних підрозділів міської ради, задіяних у підготовці, а також представники відповідних служб Миколаєва.

Зимове святкування розпочнеться 19 грудня -  у цей  день запалає вогниками головна ялинка міста. На містян також чекає святковий феєрверк. Тоді ж запрацює і виставковий ярмарок та атракціони.

Як розповів начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини Юрій Любаров, планується, що піротехнічне шоу відбудеться два рази. Окрім 19 грудня, салют також буде у новорічну ніч.

Власне 31 грудня розпочнеться основне святкування.

Для безпеки городян в районі Соборної площі буде перекрито рух транспорту.

- Планується з 10 грудня до 15 січня перекрити рух по Інгульському узвозу. Також є пропозиція перекрити вулицю Адрміральську, від вулиці Лягіна до вулиці Московської: на один день 19 грудня, а також з 31 грудня до 9-ї ранку 3 січня, - сказав Юрій Любаров.

 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2021/11_2021/301121_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: