Мапа порталу

КВП по організації харчування розробило нове меню для школярів

Комунальне виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах розробило і затвердило в Держпродспоживслужбі чотиритижневе меню для учнів шкіл на 2022 рік. Нове меню розроблене на основі вимог, прописаних у постанові Кабінету Міністрів № 305 від 24 березня 2021 року.

Основні нововведення: збільшення кількості овочів, бобових та фруктів у стравах. Крім того, нове меню передбачає збільшення молочних продуктів, при цьому зменшується споживання цукру, солі та хліба. Додалися і нові страви, які раніше не використовувалися в шкільних їдальнях.

 

КВП по організації харчування у навчальних закладах

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/11_2021/301121_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: