Мапа порталу

Громадський бюджет: у Тернівці розбудовують зону відпочинку

У Тернівці на вул. 116-ї Дивізії реалізували черговий проект "Громадського бюджету". За два роки від появи першого спортивного майданчика ця локація перетворилась на комплексну зону відпочинку для місцевих жителів.

Ініціаторами змін у своєму мікрорайоні стали жителі Тернівки. Саме вони у попередні роки виграли два проекти "Громадського бюджету" та отримали скейт-майданчик і зону для воркауту. Також вони взяли участь у конкурсі від обласної влади і виграли кошти на будівництво футбольного поля.

Цього року адміністрація Центрального району виконала роботи за ще одним проектом "Громадського бюджету" і проклала пішохідні доріжки на спортивному майданчику.

"Знову ж таки, ми це реалізували завдяки місцевим мешканцям, які розробили ескіз цього проекту, подали його на конкурс "Громадського бюджету", брали участь у нарадах, розробці проектно-кошторисної документації та особисто контролювали процес виконання робіт", - розповідає голова адміністрації Центрального району Олександр Береза.

Також місцеві жителі вирішили озеленити територію спортивного майданчика і висадити там квіти й дерева. Це вони зроблять за власні кошти.

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/11_2021/26.11.21.1057)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: