Мапа порталу

“Кіборг” Олександр Терещенко очолив управління у справах ветеранів війни, внутрішньо переміщених осіб Миколаївської міської ради

Як повідомив заступник міського голови Юрій Степанець в ефірі ТРК "НІС-ТВ", нещодавно відбувся конкурс на заміщення вакантних посад у новому підрозділі міської ради. Визначені переможці. За результатами конкурсного відбору керівником управління у справах ветеранів війни, внутрішньо переміщених осіб став Олександр Терещенко, Народний Герой України, учасник АТО, “кіборг”, заступник Міністра у справах ветеранів України в 2019-2021 рр., засновник Миколаївської філії ГО “Асоціація інвалідів АТО”, ГО “Асоціація учасників та інвалідів АТО” Миколаївської області.

  • Цю людину багато хто знає. Він - легенда, - каже Юрій Степанець. - Олександр Терещенко тривалий час обіймав посаду заступника Міністра у справах ветеранів України. Я довго вмовляв його повернутись до Миколаєва та впроваджувати цю політику на місці. Врешті він погодився та взяв участь у конкурсі. До слова, конкурсний відбір був нелегким - 7 претендентів на одне місце. У міськраді давно такого не було. Олександр Терещенко достойно переміг і 17 листопада вже приступає до виконання посадових обов’язків. 

Крім того, за конкурсом були визначені переможці на зайняття посад начальника відділу національно-патріотичного виховання та головних спеціалістів управління. Найближчим часом вони мають вийти на роботу.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови 

 image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: