Мапа порталу

Міський центр соціально-психологічної реабілітації 16+ планують відкрити наприкінці листопада

Наприкінці листопада в Миколаєві планують відкрити Міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями. 

Заклад знаходиться в Інгульському районі за адресою: вул.12 Поздовжня, 50-А. Нині тут завершують ремонтні роботи, доставляють меблі й необхідне обладнання для реабілітації. 

Як просувається ремонт днями перевірив заступник міського голови Анатолій Петров.

  • Очікуємо, що до кінця листопада центр буде готовий повноцінно надавати послуги. Зараз комплектуємо штат фахівців, встановлюємо технологічне устаткування. Центр прийматиме на реабілітацію містян віком від 16 років, - розповів віцемер.       

У Миколаєві налічується 34 тисячі людей з інвалідністю. Міська влада тримає на постійному контролі питання щодо забезпечення умов для реабілітації, соціалізації та догляду тих, хто особливо цього потребує.

Дітям від 2 років соціальну, психологічну, педагогічну та інші види допомоги надають в міському центрі “Цветик-Семицветик”. Цьогоріч у нашому місті вперше відкрили групи денного перебування осіб з інвалідністю старше 18 років. Вони функціонують на базі відділень територіальних центрів соціального обслуговування громадян у Корабельному, Заводському і Центральному районі. 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/10_2021/29.10.21.1646tsentr)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: