Мапа порталу

Раёк, Cherry-merry та VVARMKOLD: миколаївців кличуть на концерт-закриття Mykolaiv ART Week на *8 ПРИЧАЛі

Миколаївців запрошують на музичну вечірку з нагоди закриття Фестивалю актуального мистецтва Mykolaiv ART Week: CHANGE.

У програмі музичний виступ інді-поп-гурту «Раёк» (м. Київ), рок-гурту Cherry-merry (м. Миколаїв), а також live-set від VVARMKOLD (м. Миколаїв).

Захід відбудеться у неділю, 17 жовтня, о 18:00 у громадському просторі *8 ПРИЧАЛВхід вільний.

Герої нової української поп-сцени «Раёк» презентують в Миколаєві платівку «Море огня», яку критики вже встигли назвати «найкращим поп-альбомом 2021» (за версією журналу СЛУХ та Афиша Daily).

«Усе не те, чим здається, і наш дебютний альбом теж. Відчуття апокаліпсису – найкраще з усіх почуттів...», - кажуть музиканти.

Це десять треків, що обіцяють танці, сльози, кінець світу та божественно-демонічне блаженство.

Хвилюючий голос Оксани Несененко (вокал, лірика) розмірковує про кохання, тривогу, віру та вибір. А мелодичні та в'їдливі біти Павла Слободянюка розфарбовують ці думки і надовго селять їх у голови слухачів.

«Раёк» гарантують абсолютно новий досвід живого виступу: спільний гіпнотичний сеанс допоможе кожному зануритися у себе, щоб віднайти спокій. Аудіо-візуальне супроводження побудують нову реальність, яку не хочеться залишати.

Миколаївський електронний музикант VVARMKOLD – це інша сторона музики на стику жанрів breakbeat, acid, techno, d'n'b, idm та інших.

Окрім цього, на вас чекає виступ рок-гурту Cherry-merryМикола Колков (бас), Андрiй Носенко (ударні, вокал) та Артемій Денисенко (гітара, вокал).

«Разом з цими хлопцями будемо стрибати, трясти головами і кричати на все горло! Тому має бути дуже спекотно!», - зазначають організатори.

Посилання на подію в Facebook: https://www.facebook.com/events/914448319162382

Подія відбуватиметься просто неба з дотриманням усіх карантинних заходів. Дуже просимо всіх гостей користуватися масками та зберігати соціальну дистанцію.

Захід проходить в рамках Фестивалю актуального мистецтва Mykolaiv ART Week: CHANGE, що реалізується Платформою MY ART у партнерстві з Агенцією розвитку Миколаєва та громадським простором *8 ПРИЧАЛ в межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму.

 

Агенція розвитку Миколаєва


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: