Мапа порталу

У Миколаєві привітали кращих представників туристичної галузі

У Миколаєві привітали кращих представників туристичної галузі нашого регіону. Урочиста церемонія відбулась на території готелю Reikartz Рівер Миколаїв 27 вересня, у Міжнародний день туризму.

У заході взяли участь мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, секретар міської ради Дмитро Фалько, керівництво облдержадміністрації, депутати обласної ради.

Святкування відбулось креативно – в стилі початку ХХ століття. Територія готелю облаштували декораціями  100-річної давнини, а гостей зустрічали персонажі у відповідних костюмах, серед них і барон Михайло Рено, відомий меценат, нащадок славного французького роду купців і першопроходьців.

Варто відзначити, що місце проведення заходу обрано не випадково. Колись там був особняк Михайла Рено - одне з важливих туристичних місць того часу.

Вітаючи зібрання, Олександр Сєнкевич відзначив важливу роль туристичної галузі у розвитку міст.

- Дехто вважає, що ви займаєтесь легкою справою. Однак це не так, - сказав Олександр Сєнкевич. – Хочу подякувати всім вам! Адже ви працюєте не лише заради грошей. Вірю: кожен з вас живе своєю справою, яка є не просто хобі, а частинкою вас самих. Бажаю наснаги і терпіння. Продовжуйте сміло працювати  і, впевнений, вас очікуватиме успіх!

Тепло привітав учасників заходу і Дмитро Фалько.

- З давніх часів люди мандрували, люди шукали нові горизонти і прагнули  нових відкриттів. Тому справа мандрівника є однією з найдавніших, - сказав секретар міської ради. – На окремої уваги і подяки заслуговують ті люди, які зустрічають мандрівника, створюють йому відповідні  умови. Шановні друзі, я щиро вітаю вас зі святом – з Міжнародним днем туризму! Бажаю вдячних клієнтів та благополуччя

Після цього Олександр Сєнкевич вручив кращим представникам туристичної галузі нагороди та подарунки.

Відзначимо: Міжнародний день туризму проголошено 27 вересня 1979 року Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації. У жовтні 1997 року Україна стала дійсним членом Всесвітньої туристської організації, а у  вересні 1999 року на XIII сесії Генеральної асамблеї Всесвітньої туристської організації Україну було обрано до Виконавчої ради організації.

 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2021/9_2021/280921)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: