Мапа порталу

У Миколаєві триває робота з наповнення Геопорталу містобудівного кадастру

23 вересня в мерії під керівництвом першого заступника міського голови Віталія Лукова відбулась робоча нарада щодо заповненості Геоінформаційної системи містобудівного кадастру.

Як стало відомо під час наради, містобудівний кадастр заповнюють 108 суб'єктів, з них тільки 23 - активно та якісно.  У інших виникають різні технічні труднощі. Присутні представники структурних півдрозділів міської ради озвучили свої проблемні питання та обговорили шляхи їх вирішення. 

Віталій Луков акцентував увагу на прискоренні темпів наповнення кадастру. Також зазначив, що для налагодження комунікації планує зробити подібні наради регулярними.

Нагадаємо, кадастр створено для планування розвитку території міста і його інфраструктури, спрощення погоджувальних процедур, формування аналітичної інформації, скорочення терміну надання муніципальних послуг тощо. Очікуваний ефект від впровадження електронної системи управління має позитивний характер не тільки для управлінців різного рівня, але й для громадян. 

Функціонал Геопорталу:

  • перегляд базової топографічної карти, тематичних карт з інформацією про стан і використання територій різного рівня деталізації;
  • навігація по карті, масштабування;
  • перегляд інформації про відображаються на карті об'єктах, а також супровідної документації;
  • пошук об'єктів за заданими умовами: назва населеного пункту, адреса або географічні координати;
  • фільтрація об'єктів на карті за певними параметрами.

Геопортал відкритих даних Миколаївської міської ради працює за посиланням: mbk.mkrada.gov.ua 

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/9_2021/24092021)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: