Мапа порталу

У Миколаєві відбулась чергова нарада щодо схем розміщення зовнішньої реклами по вул. Космонавтів та Херсонському шосе

У понеділок, 20 вересня, в мерії Миколаєва відбулась нарада щодо схем розміщення зовнішньої реклами по вул. Космонавтів та Херсонському шосе. Цього разу обговорили пропозиції, підготовлені операторами рекламного ринку.

У заході взяли участь міський голова Олександр Сєнкевич, віцемер Юрій Андрієнко, керуючий справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Андрій Волков, директор департаменту архітектури та містобудування Андрій Цимбал, члени виконавчого комітету Миколаївської міської ради, представники ринку зовнішньої реклами.

Нагадаємо, на замовлення міста спеціалізованою організацією було розроблено схеми розміщення зовнішньої реклами по вул. Космонавтів та Херсонському шосе. У свою чергу, представники рекламного бізнесу запропонували підготувати пропозиції щодо них від усіх гравців ринку. Вони мали стосуватися  кількості рекламних конструкцій, які пропонується залишити,, їх формату та місця розташування. 

Як стало відомо сьогодні, оператори зовнішньої реклами готові на суттєве зменшення кількості своїх конструкцій. Так, вздовж зазначених магістралей вони запропонували залишити близько 50% існуючих об’єктів зовнішньої реклами. Йдеться про конструкції малого та великого форматів. Також було визначено місця їх розміщення.   

Під час наради обговорили відповідність озвучених пропозицій розробленим схемам та  можливість втілення їх у життя.

  

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2021/9_2021/200921_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: