Мапа порталу

Щасливий дім, де багато дітей: в День міста привітали багатодітні родини

11 вересня Миколаїв відзначає 232 річницю з дня заснування. На головній вулиці міста відбулися урочистості з нагоди відкриття свята. На церемонію сьогодні запросили важливих гостей - людей з великим серцем, які дарують дітям свою любов та тепло, батьків, які є гордістю Миколаєва. Уся громада в День міста вітала багатодітні родини. 

Мер Олександр Сєнкевич подякував містянам за приклад турботи й відданості, безмежне терпіння і щоденну працю, за усміхнених, добре вихованих дітлахів.

Щасливий дім, де багато дітей. У родині Єрмачкових, наприклад, дванадцятеро! В родинах Бондар та Кліманських - по десять хлопців та дівчат. Дев'ятьох діток виховують сім'ї Хісамутдінових, Кіневих, Ткачуків, Руцьких, Панових та Дзюби. Родина Ласних піклується про вісьмох. По сім вихованців у сім'ях Чолак, Халаф, Дворецьких, Ластовецьких, Ануфрієвих. П'ятеро - в родині Маринич.

За останні роки миколаївці створили 11 дитячих будинків сімейного типу, де в добрі і любові зростають 80 дітей. Батьки-вихователі Микульшині, Криві, Каманіни виховують по 10 дітей, Рукоміни, Голокоз та Коваленки - по 9, Шульга та Полігач - по 8, Ткачишини, Д'яченко й Білі - по 6.

На знак вдячності для 17 багатодітних сімей та 11 дитячих будинків сімейного типу підготували приємний сюрприз. Родинам вручили сучасні планшети, що обов’язково згодяться для якісного навчання дітлахів. 

  

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/9_2021/11092021_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: