Мапа порталу

До Дня міста в Миколаїв прибуде перша партія сучасних тролейбусів

Процедура придбання 40 сучасних тролейбусів для Миколаєва завершена. За графіком поставок вже до Дня міста прибуде перша партія електротранспорту. Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич під час ефіру на ТРК "МАРТ". Він нагадав, що закупівлю здійснили коштом Європейського банку реконструкції та розвитку. 

  • Також сподіваюся, що наступного тижня ЄБРР затвердить одну з тендерних пропозицій щодо закупівлі 20 тролейбусів з автономним ходом. Потім - підписання договору на виготовлення електротранспорту, - розповів міський голова. 

Якщо процедура пройде без затримок, вже на початку 2022 року Миколаїв тестуватиме тролейбуси з автономним ходом до 20 кілометрів.

На жаль, тендер на придбання для нашого міста нових пасажирських автобусів відмінили у зв’язку з європейськими санкціями щодо Білорусі. Як прокоментував Олександр Сєнкевич, місто відкоригувало тендерну документацію й наприкінці вересня мають оголосити нову процедуру закупівлі.

  • За пропозицією Європейського інвестиційного банку ми розширили тендерні умови, тож участь зможуть взяти більше виробників різних країн, - зауважив мер.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: