Мапа порталу

Олександр Сєнкевич – «процивілізований» мер

Усі мешканці міста Миколаєва мають право, гарантоване Конституцією України, бути присутніми на таких громадських зборах, як сесія міської ради. У цьому переконаний мер міста Олександр Сєнкевич.

-        Я не збираюся нікому забороняти цього робити. Єдине, що треба зробити – визначити фізичні можливості місткості зали, і назвати кількість людей, які там одночасно можуть перебувати. Слід продумати, як ці місця повинні заповнюватися. Ми напишемо пропозиції, щоб депутати, розробляючи регламент, їх врахували, - відзначив міський голова.

Окрім того, Олександр Сєнкевич зазначив, що на запитання "Який Ви політик – проукраїнський, проросійський, проєвропейський?" завжди відповідає: «Процивілізований!».  Мер додав, що він "за" те, що дає цивілізація, "за" її плоди та знання. Тому вважає нецивілізованим те, що відбувалося у деякі моменти урочистої сесії міської ради: «Вигуки з місця, образи – це неприпустимо у залі міської ради. Можливо, варто подумати про те, щоб порушникам цього «закону» виписувати «червону картку». Приміром, наступну сесію ви відвідати не зможете. Думаю, що це людей трохи заспокоїть».

 

IMAGE FOLDER (/files/News/presskonf)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: