Мапа порталу

За дорученням мера Олександра Сєнкевича в місті перевірять зупинкові комплекси, розроблять маршрути об'їзних шляхів для великовантажного транспорту, організують технозони з ваговими комплексами

Сьогодні в ході апаратної наради в мерії заступник міського голови Юрій Степанець розповів про роботу, яка за дорученням мера Миколаєва Олександра Сєнкевича проводиться в транспортній галузі міста, а також у галузі торгівлі та надання послуг.

Зокрема, минулого тижня разом з депутатами обговорювалася можливість організації об'їзних маршрутів для вантажного транспорту, щоб не було заторів на вул. Чигрина, вул. Скороходова, вул. Дзержинського. У найближчих планах - продовжити таку роботу і з групою депутатів розробити керівництво до дії.

Олександр Сєнкевич доручив, розробляючи план об'їзду, передбачити можливість обладнання технозони, в яку може заїжджати транспорт, а також обладнання з'їздів ваговими комплексами.

- Питання проїзду великовантажного транспорту вулицями міста мене турбує дуже сильно, - зазначив мер. - І наша робота полягає в тому, щоб обмежити його, направити у визначені точки. Крім того, ведеться робота щодо мостів. Я отримую листи від «Укравтодор» про те, що «упорядкуйте ваші мости». За які гроші це робити? «Укравтодор» не знає. А знаю я: за наші з вами. Тобто, гроші, які ми повинні були б пустити на ремонт дахів, дитсадків і так далі. Хто в цьому винен? Великовантажний транспорт, який найбільше руйнує дорожнє покриття.

Олександр Сєнкевич підкреслив, що відповідь на питання «що з цим робити?» влада активно шукає. І до весни, впевнений мер, рішення буде знайдено.

Юрій Степанець також розповів про проведене засідання оновленої робочої групи по зупинковим комплексам, в ході якого визначені основні її завдання. До кінця місяця будуть проінвентаризовані всі зупинкові комплекси в місті. Відповідне доручення отримали управління земельних ресурсів, управління архітектури та будівництва, управління з питань розвитку споживчого ринку.

- У місті є комплекси, які не відповідають назві зупинки, - зауважив Юрій Степанець, - ми всі бачимо, що там вже і шашличні повідкривали, і рюмочні, і кафе.

Крім того, за інформацією Юрія Борисовича, адміністрації районів міста вже визначили місця для передноворічної торгівлі ялинками. Заступник міського голови звернув увагу голів адміністрацій на необхідність перед отриманням декларації на початок роботи торгових точок, укласти договори на вивезення твердих побутових відходів.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/stepanec)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: