Мапа порталу

Mykolaiv ART Week оголосив конкурс для митців на участь в головній виставці проекту CHANGE в Миколаєві

Культурна Платформа MY ART та Агенція розвитку Миколаєва оголосили оpen call для митців на участь у офлайн-виставці проекту CHANGE в Миколаєві в рамках програми фестивалю актуального мистецтва Mykolaiv ART Week.

 Виставка триватиме з 2 по 17 жовтня 2021 року.

 Заявки на участь приймаються до 12 вересня 2021 року включно за посиланням https://bit.ly/open_call_change

 ТЕМА:

 CHANGE – (переклад з англійської: зміни/перелами). Що відбувається наразі у світі? Хто є людина для глобального світу – окремим гвинтиком системи чи змінотворцем, здатним переламати усталені норми? До чого призводять окремі рішення чи дії людини, об’єднань чи цілих націй? Куди рухаємось всі ми, як окремі одиниці, що існують у великому світі? Де закінчуються наші права та свободи? Як “змінювати світ на краще”?

 На всі ці питання людство шукає відповіді роками і, здається, однозначних відповідей не з’явиться ніколи, адже світ змінюється нами і разом з нами. Та у людства вже давно є спосіб спробувати відрефлексувати складні питання – мистецтво. Спробувати віднайти відповіді як для себе, так і для світу можна через акт творіння. Слідкуючи за тим, як різні митці намагаються відповісти для себе та відрефлексувати події навколо себе та свого оточення у світі пост-правди й прийняття миттєвих рішень.

 ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

 Заявки можуть подавати усі митці, що працюють з темами дослідження глобалізації, прав людини, екології, інформатизації світу.

 Це міжнародний конкурс, у ньому можуть брати участь усі художники віком від 18 років. Прийнятні будь-які засоби візуального мистецтва (живопис, графіка, фотографія, скульптура, колаж, інсталяція, відео та саунд арт, анімація, VR, AR).

 Перевагою будуть роботи, що створені в часи пандемії COVID-19 та локдауну.

 ПРИМІТКИ:

 • Відкриття виставки відбудеться 2 жовтня 2021 року незалежно від карантинної ситуації в Україні в офлайн чи онлайн форматі.

• Тривалість: Постійна виставка з 02 по 17 жовтня 2021 року.

• Художники можуть бути обрані з одним або кількома творами мистецтва для експонування на виставці.

• Зображення творів мистецтва мають бути позначені як: Ім’я-Прізвище-Назва.jpg

• Зображення мають бути оригінальною роботою, створеною художником

• Художники повинні подавати свої заявки виключно через гугл-форму. У формі надішліть нам посилання на папку з вашою роботою, документацією про роботи та інформацією про зображення. Перевірте, будь ласка, налаштування доступу до папок. Усі програми, яким потрібен пароль або дозвіл на перегляд, будуть відхилені.

 УМОВИ УЧАСТІ У ПРОЕКТІ

 Організатори обговорюють умови транспортування робіт до Миколаєва з кожним окремим автором. Наприкінці виставки всі роботи буде повернено авторам.

 Для фотографів: організатори мають змогу надрукувати роботи на місці в залежності від розмірів та параметрів цифрової роботи.

 Інформація про попередній фестиваль Mykolaiv ART Week тут.

 Проєкт реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму.

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/9_2021/010921)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: