Мапа порталу

Функціонування системи електронної реєстрації декларацій через Портал електронних сервісів Міністерства економіки України

    Управління Держпраці у Миколаївській області відповідно до п. 21 Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 № 1107 та з урахуванням впровадженого 01.07.2021 проекту реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці (далі – декларація) через Портал електронних сервісів Міністерства економіки України (далі – Портал), інформує стосовно необхідності розміщення і поширення відомостей щодо запровадження та функціонування системи електронної реєстрації декларацій через Портал безпосередньо у Центрах надання адміністративних послуг.
   Назва послуги: Реєстрація декларації відповідності матеріальнотехнічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.
    Адміністративний збір: Безоплатно.
    Строк надання послуги: Протягом 5 робочих днів з дня отримання декларації. (Строк надання адміністративної послуги не враховує час на пересилку та доставку документів від центру надання адміністративних послуг до суб’єкта надання адміністративної послуги та навпаки).
   Результат надання: Реєстрація декларації (відмітка на бланку декларації).
   Способи отримання результату:
     1.Особисто, в тому числі через представника за довіреністю (з посвідченням особи).
     2.Поштою.
     3.Через Портал електронних сервісів Мінекономіки (https://my.gov.ua/info/service/byservicescope-2/5085/details) у всіх регіонах України, в тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему Держпраці.
    Підстави для відмови:
      1. Подання неповного пакету документів.
      2. Недостовірність поданих документів чинному законодавству. Порядок оскарження: В порядку передбаченому чинним законодавством.
    Нормативно-правові акти з питань надання адміністративної послуги:
      • Постанова КМУ № 1107 "Про затвердження Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки" (зі змінами);
      • Закон України "Про охорону праці".


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: