Мапа порталу

Графік руху легкового автотранспорту через Миколаївський суднобудівний завод

З 26 липня 2021 року відкривається односторонній рух автомобілів за реверсним графіком щоденно:

- з 08.00 до 11.00 год. – з мкрн."Північний";
- з 16.00 до 19.00 год. в напрямку – мкрн."Північний".
 
Схему руху через Миколаївський суднобудівний завод можна подивитися за цим посиланням - https://goo.gl/maps/23BRquMXMF9ETgaR7
Відповідне рішення було прийнято на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації 14 липня 2021 року, протокол №22 "Про відкриття проїзду автотранспорту мостовим переходом розташованим на території Державного підприємства "Миколаївський суднобудівний завод" для усунення незручностей у вигляді заторів для мешканців та гостей міста, які пересуваються на власному та пасажирському автотранспорті.
 
Правила проїзду через Миколаївський суднобудівний завод:
1. Водії легкових автомобілів, які будуть рухатись мостовим переходом та автомобільною дорогою підприємства, повинні рухатись тимчасовою схемою руху автотранспорту тільки у визначений час, дотримуватись вимог встановлених тимчасових дорожніх знаків, регулюючих рух автотранспорту, виконувати вимоги працівників патрульної поліції.
2. На шляху тимчасового проїзду, у разі виникнення проблем з напрямом руху, технічним станом автомобіля необхідно звертатись за допомогою до працівників управління патрульної поліції в Миколаївській області, які будуть постійно здійснювати патрулювання маршруту.

3. В місцях можливого невстановленого проникнення сторонніх осіб на територію заводу будуть виконувати свої обов?язки військовослужбовці Національної гвардії.

 
За інформацією Миколаївської облдержадміністрації

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: