Мапа порталу

LATEXFAUNA збирає миколаївців на космічний концерт закриття мобільного павільйону House of Europe

Найбільш рейтингова українська група LATEXFAUNA стала хедлайнером закриття мобільного павільйону House of Europe в Миколаєві. Відомі українські музиканти дадуть свій перший концерт в Миколаєві на Соборній площі вже у цю неділю, 18 липня. Окрім цього, у п’ятницю та суботу на містян чекає насичена культурна програма. Вхід на усі заходи безкоштовний.

16 липня, п’ятниця

21:00 — показ фільму «Зараз або ніколи» на великому екрані.

Країна: Німеччина, 2020. Хронометраж: 79 хв. Жанр: документальний фільм. Режисер: Джим Ракете. Трейлер: https://youtu.be/_ywTUm5dCt0

«Зараз або ніколи» — фільм для ваших знайомих, що постійно переймаються у Facebook фактом прогуляних Ґретою Тунберг уроків. І вона точно не самотня у цій боротьбі — за нею стоять сотні тисяч її однолітків, які вважають, що з сучасним світом щось не так, а заради кліматичного майбутнього можна кілька разів пропустити школу.

17 липня, субота

12:00 - 20:00 — інфодень з менеджером грантів на персональні проєкти House of Europe Юрієм Кірушком. Реєстрація: https://bit.ly/Infoday_HoE_3

16:00 - 18:00 — воркшоп з мозаїки від ілюстраторки та мисткині Світлани Гриб. Вхід за реєстрацією. Реєстрація: https://bit.ly/workshop_mosaic

18:00 — презентація грантів на персональні проєкти House of Europe від менеджера грантів на персональні проєкти House of Europe Юрія Кірушка.

19:00 — презентація проєкту «Постер міста» та постеру для Миколаєва від ілюстратора Сергія Майдукова.

21:00 — показ фільму «Здіймаючи хвилі: мистецтво звуку в кіно» на великому екрані.

Країна: США, 2019. Хронометраж: 95 хв. Жанр: документальний фільм. Режисер: Міджі Костін. Трейлер: https://youtu.be/WsIE4x3xU0Y

Їхня робота зазвичай залишається поза увагою публіки, проте спробуйте прибрати її хоча б з одного епізоду, як уся магія кіно зникне. Саме звук — друга головна річ у кіно після великого екрана.

«Здіймаючи хвилі: мистецтво звуку в кіно» — це захоплива історія еволюції звуку у кіно. Звук та звуковий дизайн здолали тернистий шлях — від першого голосу Ела Джолсона у стрічці «Співак джазу» та левового ричання, записаного Мюрреєм Співаком (так, це його справжнє прізвище) для «Кінг-Конга», до лазерних двобоїв у «Зоряних війнах» і психоделіки акустичних ландшафтів «Апокаліпсиса сьогодні».

Інсайди та історії культових режисерів на кшталт Лукаса, Спілберга, Лінча, Барбари Стрейзанд та Софії Копполи, разом з якими ми спробуємо дослідити еволюцію звуку у кіно, аби зрозуміти його глобальне значення для світового кінематографа.

18 липня, неділя

19:30 — закриття мобільного павільйону.

20:00 — космічний концерт українського виконавця - гурт LATEXFAUNA.

LATEXFAUNA - найбільш рейтинговий український гурт останніх років. Якщо хочете почути, як разом звучать український суржик і дрім-поп – завітайте на соборну площу. Обіцяємо живий звук під відкритим небом, чілвейв та улюблені «Та ти шо, та ти шо», «Так собі факт», «Космос», «Еротічні сни», а також нові пісні - і тебе все устраює.

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/541798440334465/

Програма павільйону House of Europe доступна на сайті https://pavilion.houseofeurope.org.ua.

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/7_2021/16072021_5)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: