Мапа порталу

«Поринути у мистецьке літо»: у Миколаєві показали перший фільм в ДОФі

У Миколаєві дали старт мистецькому сезону в ДОФі. На літньому майданчику був повний аншлаг - кінопрем’єру відвідали понад 130 миколаївців.

Платформа MY ART за підтримки Агенції розвитку Миколаєва та Миколаївського міського палацу культури і мистецтв вже третій рік поспіль протягом літа показують кіно на відкритому майданчику колишнього Будинку офіцерів флоту.

«Ми переживаємо вже другий ковідний рік. І я дуже радий, що цього літа ми знову маємо можливість зібратись в ДОФі. На нас чекають не лише кінострічки, але й виставки, майстер-класи, лекції та презентації книжок від миколаївських авторів. Тож закликаю поринути у мистецьке літо разом з нами», - зазначив Дмитро Ларченко, співорганізатор події.

Фільмом відкриття стала французька стрічка «ОДНІЄЇ ЧАРІВНОЇ НОЧІ» режисера Крістофа Оноре. По сюжету, Марія –заміжня парижанка, яка насолоджується свободою і чоловічою увагою. Після сварки з чоловіком вона змушена ночувати в готелі навпроти своєї квартири, крізь вікно спостерігаючи за чоловіком, і згадувати їхню історію кохання. У неї є лише одна чарівна ніч, аби вирішити, що робити далі, але непроханих порадників виявляється несподівано багато.

Цього року ексклюзивні кінопокази та інші мистецькі заходи проходитимуть щонеділі протягом липня, серпня та частини вересня. Вхід на усі події – вільний.

Всі фільми надані національним дистриб’ютором Артхаус Трафік. Проєкт реалізується за підтрики Українського культурного фонду.

Посилання на подію в Facebook: https://www.facebook.com/events/976503796419043/

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/7_2021/15072021_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: