Мапа порталу

«Кіно просто неба»: в Миколаєві оголосили про старт мистецького сезону в ДОФі

 В Миколаєві стартує мистецький сезон в ДОФі. Миколаївцям та гостям міста покажуть на великому екрані під відкритим небом кінострічки-учасниці кінофестивалів США та Європи. Крім того, на гостей чекають різні лекції, мастер-класи та поетично-музичні перформанси. Вхід на всі події – вільний.

 Старт мистецького сезону відбудеться у середу, 14 липня, о 21:00 з прем’єрною французькою стрічкою «ОДНІЄЇ ЧАРІВНОЇ НОЧІ» на літньому майданчику ДОФу (колишнього Будинку офіцерів флоту) за адресою: м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 7.

 «Протягом літа Платформа MY ART разом із Агенцією розвитку Миколаєва та Миколаївським міським палацом культури і мистецтв наповнюватиме культурними подіями арт-простір під відкритим небом на базі літнього майданчику колишнього Будинку офіцерів флоту у Миколаєві з метою привернення уваги громади до пам’яток архітектури та їх ролі у життя містян», - зазначають організатори.

 Цього року ексклюзивні кінопокази проходитимуть щосереди протягом липня, серпня та частини вересня. Всі фільми надані національним дистриб’ютором Артхаус Трафік.

 Проєкт реалізується за підтрики Українського культурного фонду.

 Посилання на подію в FB: https://www.facebook.com/events/976503796419043/

 Програма сезону на липень у Миколаєві:

 14 липня, середа

 21:00 – фільм «ОДНІЄЇ ЧАРІВНОЇ НОЧІ»

Режисер: Крістоф Оноре (Франція, Бельгія, Люксембург, 2019, 86 хв.)

Жанр: романтична комедія

У ролях: К'яра Мастроянні («Всі пісні тільки про кохання»), Венсан Лакост («У ліжку з Вікторією»)

Трейлер: https://youtu.be/efZZSzhNgWI

 Марія – парижанка, і цим все сказано. Вона заміжня, та водночас насолоджується свободою і чоловічою увагою. Після сварки з чоловіком вона змушена ночувати в готелі навпроти своєї квартири, крізь вікно спостерігаючи за чоловіком, і згадувати їхню історію кохання. У неї є лише одна чарівна ніч, аби вирішити, що робити далі, але непроханих порадників виявляється несподівано багато.

 Премія за найкращу жіночу роль (К'яра Мастроянні), програма «Особливий погляд», Каннський кінофестиваль, 2019

 21 липня, середа

 21:00 – фільм «НОТР-ДАМ»

Режисер: Валері Донзеллі (Франція, Бельгія, 2019, 88 хв.)

Жанр: романтична комедія

У ролях: Валері Донзеллі, П'єр Деладоншам

Трейлер: https://youtu.be/2-M6wfob-ss

 Метушливий світ головної героїні – парижанки Мод – майже повністю складається з незручних питань, примх колишнього чоловіка і претензій істеричного начальника. Попри це, дівчина встигає піклуватися про двох дітей, займатися архітектурою... і випадково виграє конкурс на реставрацію площі великого собору Нотр-Дам. Ця кумедна помилка дозволяє їй не тільки заново побудувати свою кар’єру, але і почати романтичну пригоду в найкращому місці для кохання – Парижі.

 25 липня, неділя

 12:00 - майстер-клас від playback-театру «Оттенки Sинего» (м. Одеса)

 ВХІД ВІЛЬНИЙ за попередньою реєстрацією: https://bit.ly/workshop_playback

 Для тих, кого цікавить театр і свобода самовираження, хто бажає спробувати себе в ролі актора і зрозуміти, що ж таке Playback. На МК ви зробите вправи для розвитку свободи тіла і голосу, вивчите техніки, ритуали і особливості сценічної дії, отримаєте навички спонтанності та імпровізації, поділитеся і зіграєте свою або чужу історію, і ще багато цікавого.

 28 липня, середа

 20:00 – відкриття документальної фотовиставки «ДОФ, Комунар, Темвод, яхт-клуб: культурні центри та втрачена ідентичність»

 21:00 – фільм «КРИХІТКА ЗОМБІ»

Режисер: Бертран Бонелло (Франція, 2019, 103 хв.)

Жанр: містичний трилер

У ролях: Луїз Лабек, Вісланда Луіма

Трейлер: https://youtu.be/LjW4S3n0CNY

 Історія Клервіуса Нарциса, найвідомішого у світі зомбі, оживає в розповіді його онуки, яка переїжджає до Парижа. Бажаючи справити враження на нових однокласниць, дівчина мимоволі викликає сили гаїтянського вуду.

 31 липня, субота

 18:00 – воркшоп-зустріч в стилі FuckUp Nights «Лайфхаки та підводні камені: організація заходів в Миколаєві»

 20:00 – перформанс від літературно-музичного об’єдання «АМПЕРСАНД»

 

 КУ "Агенція розвитку Миколаєва"

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/7_2021/130721)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: