Мапа порталу

Щастя не має породи: у Миколаєві відкрили центр прилаштування тварин

У Миколаєві відкрили інформаційно-консультаційний центр прилаштування безпритульних тварин "Щастя не має породи". Проект став можливим завдяки співпраці комунального підприємства "Центр захисту тварин", зоозахисної організації "Фенікс" і ТОВ "Чотири лапи Україна".

Головна мета центру - популяризація гуманного й відповідального ставлення до тварин. У закладі кожен миколаївець може отримати консультацію, як доглядати за твариною, переглянути фото тих собак і котів, які перебувають у “Центрі захисту тварин”, та обрати собі домашнього улюбленця. Окрім того, тут можна чіпувати, вакцинувати та зареєструвати тварину. Адреса центру: вул. Нікольська, 78/2.

“У Європі це тренд - взяти тваринку з притулку. Ми сподіваємось, що цей центр допоможе прилаштувати більше тварин і в Миколаєві. Тут жителі міста можуть дізнатись дуже багато корисної інформації”, - розповідає директорка ТОВ “Чотири лапи Україна” Олександра Лісчишина.

Директор "Центру захисту тварин" Віктор Лінник каже, комунальне підприємство вже багато років співпрацює із зоозахисними організаціями. Це дає хороші результати.

“Відкриття такого центру сприятиме зменшенню безпритульних тварин на вулицях міста”, - вважає Віктор Лінник.

Минулого року в Миколаєві затвердили програму поводження з безпритульними тваринами. Заступник міського голови, директор департаменту ЖКГ Сергій Коренєв каже, "Центр захисту тварин" за цей час показав гарні результати.

“Це і збільшення кількості стерилізованих тварин, і збільшення кількості адопції. Ми покращуємо ці показники завдяки співпраці з ТОВ “Чотири лапи Україна”, - розповідає Сергій Коренєв. 

Голова зоозахисної організації “Фенікс” відзначила, що Миколаїв стає відповідальним до тварин та комплексно регулює чисельність безпритульних тварин.

«Показники адопції постійно ростуть і з появою ІКЦ «Щастя не має породи» стануть ще вище; це дуже чудово, що люди обираючи собі тварину тепер зможуть отримати відповіді на усі важливі питання та бути відповідальними власниками!»

  

IMAGE FOLDER (/files/05.07.21.12.00)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: