Мапа порталу

До уваги підприємців!

Оголошується продовження прийому пропозицій суб`єктів господарювання щодо організації дозвілля населення на території площі Соборної в Центральному районі м. Миколаєва.

Адреса та номер телефону для довідок: 54001, м. Миколаїв,
вул. Адміральська, 20, (0512) 37-40-76. 

Контактна особа – секретар робочої групи Кузьменко Інна Ігорівна.

Строк подання пропозицій: до17:00 години 15.06.2021.

Шляхи подання пропозицій: пропозиції подаються на ім’я голови робочої групи з питань розгляду пропозицій щодо організації дозвілля населення в
м. Миколаєві – першого заступника міського голови Лукова В.Д.

Пропозиції подаються у паперовому вигляді, рекомендованою кореспонденцією  на адресу: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20, або в електронному виді (формат файлів: pdf або jpg) на e-mail: [email protected]

Час та місце розгляду пропозицій: 17.06.2021 року о 10:00 год.,
вул. Адміральська, 20, малий зал Миколаївської міської ради.

З метою забезпечення відкритого та якісного розгляду всіх пропозицій суб`єктів господарювання щодо організації дозвілля населення на території площі Соборної в Центральному районі м. Миколаєва, запрошуються суб’єкти господарювання, якими будуть надані пропозиції, або їх представники, та представники ЗМІ.

Вихідні дані для підготовки пропозицій:

  1. Визначення трьох секторів для планувальної схеми розміщення в кожному секторі мобільної тимчасової споруди (не більше 20 м2) з вуличними меблями.
  2. Врахування обмеження охоронної території фонтанів (відстань 10 м по периметру від меж кожного фонтану) в планувальному розміщенні будь-яких об’єктів. 
  3. Необхідність забезпечення прибирання територіїплощі Соборної та накриття історичної знахідки.
  4. Необхідність дотримання карантинних вимог та обмежень(у разі їх встановлення), санітарних норм та правил безпеки відвідувачів.
  5. Організація дозвілля повинна передбачати відсутність: мангалів та відкритого вогню, зображення торговельних марок на спорудах та об’єктах.
  6. Наявний доступ до інженерних мереж на території Соборної площі.

Пропозиції суб’єктів господарювання повинні містити:

-звернення на ім’я голови робочої групи – першого заступника міського голови Лукова В.Д., в якому зазначаються загальні відомості про суб’єкта господарювання (повна назва юридичної особи/прізвище ім’я по-батькові для фізичних осіб-підприємців; юридична та фактична адреси; електронна пошта; телефон; код ЄДРПОУ/ідентифікаційний код для фізичних осіб-підприємців; дані про керівника (ПІП, посада, номер телефону));

-графічні матеріали із зазначенням місць розміщення об’єктів, обладнання, вуличних меблів, їхзовнішнього вигляду, габаритних розмірів з урахуванням вихідних даних та схеми розташування точок приєднання до мереж, що додається до оголошення, з підтверджуючими документами (за наявності);

-інша інформація та документи, які суб’єкт господарювання вважає за доцільне надати.

Критерії визначення пріоритетної пропозиції:

-якість, естетичність та сучасність обладнання, споруд та меблів;

-планувальне розміщення об’єктів з урахуваннямвихідних данихта схеми розташування точок приєднання до мереж, що додається до оголошення,  з метою якісної організації дозвілля населення.

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/6_2021/09062021_2)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: