Мапа порталу

У Миколаєві знімають перше в Україні реаліті-шоу про вітрильний туризм «Регата»

5-6 червня в рамках проведення фестивального свята на воді та з метою популяризації вітрильного туризму у Миколаєві проводять зйомки першого в Україні реаліті-шоу «Регата».

Проєкт показуватимуть в ефірі ТРК «МАРТ» з 4 червня, щоп’ятниці о 18:45. Також перегляд реаліті-шоу буде доступним на Facebook та YouTube телеканалу.

Суть реаліті-шоу полягає в наступному:

Кілька відомих людей міста, які не мають стосунку до вітрильного туризму, об'єднуються в одну команду під керівництвом досвідченого капітана.

За місяць до старту команда починає підготовку: вивчає теорію керування, вітри і астрономію, в'язання вузлів і правила пересування на воді, знайомиться з пристроєм яхти, поступово переходячи до практичних занять та тренувань.

У день гонки “зіркова” команда проходитиме всю дистанцію за маршрутом Миколаїв - Волоська Коса - Миколаїв в рівних умовах з іншими учасниками та спробує скласти конкуренцію досвідченим яхтсменам.

Впродовж гонки також передбачається ведення прямого ефіру в соціальних мережах з коментарями учасників, їх враженнями та емоціями.

Склад команди:

Олександр Сєнкевич — Миколаївський міський голова

Олег Деренюга — журналіст, головний редактор онлайн-видання «НикВести»;

Альона Кара — підприємець, депутат Миколаївської обласної ради;

Олексій Павліщев — артист, викладач Миколаївського фахового коледжу культури і мистецтв, засновник театрального альянсу «Незвичайні люди»;

Тетяна Яшкіна — підприємець, засновник мережі магазинів з продажу зброї.

Команди-переможці регати «MYKOLAIV RIVER CUP» будуть нагороджені цінними призами.

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/6_2021/02062021_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: