Мапа порталу

У Миколаєві відбудуться курси з домедичної допомоги

З 29 травня по 13 червня в Миколаєві відбудуться 5 курсів з навчання навичкам домедичної допомоги. Кожен охочий зможе навчитися рятувати та стабілізувати життя до приїзду швидкої допомоги.

Основна увага курсів буде зосереджена на практиці. Навчання будуть проводити сертифіковані інструктори. Програма курсів відповідає вимогам міжнародної програми BLS (basic life support) та розрахована на немедичних працівників: офісні працівники, працівники сфери послуг, викладачі та інші бажаючи.

Тривалість курсу: 8 годин з 9:00 до 18:00 (з перервою на обід). Кількість місць ОБМЕЖЕНА! Всього 50 (по 10 на кожен з курсів).

Зареєструватися на курси можна за посиланням => https://docs.google.com/.../1FAIpQLScPO7EHg8.../viewform

«Кожній людині важливо знати, як надати першу, домедичну допомогу. Тож якщо ви маєте бажання опанувати необхідні для цього знання та навички, скоріше заповнюйте заявку на один з п'яти курсів, а щоб бути в курсі всіх наших подій з надання першої домедичної допомоги, приєднуйтесь до сторінок курсів SAMPLE в Facebook та Instagram», - коментує координаторка проєкту Тетяна Вязнікова.

Після проходження курсу кожен учасник матиме сертифікат, корисні матеріали з домедичної допомоги та доступ до ком'юніті волонтерів. Усі розхідні матеріали видаються. Кожен учасник буде забезпечений маскою-клапаном для СЛР, нітриловими рукавичками та кава-паузами.

Всі деталі на сайті - https://sample.mk.ua.

Ініціатива реалізується громадською організацією «Guys with knives» у рамках проєкту «Молодіжна школа соціально-відповідального бізнесу: навчання для протидії наслідкам пандемії COVID-19» ГО «МРІЙДІЙ», Уряду Швеції та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку», у партнерстві з Представництвом DVV International в Україні, Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради, Управлінням молоді та спорту Миколаївської ОДА, Громадською організацією «Клуб сталого розвитку «Південна ініціатива», Громадською організацією «МІФАРТ», 19 бізнес-представництвами Миколаївщини, міським центром підтримки ВПО та ветеранів АТО, Товариством Червоного Хреста в Миколаївській області, ТМ «Аміна», арт-простором «Gallery» ЖК «Рів'єра», «myKoblevo» та за інформаційної підтримки інтернет-видання «ПреступностиНЕТ».

 

Інформація управління молодіжної політики міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2021/5_2021/260521_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: