Мапа порталу

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич офіційно вступив на посаду

Сьогодні, 24 листопада, під час першої урочистої сесії міської ради VII скликання прийняв присягу новообраний міський голова Олександр Федорович Сєнкевич.

«Я, Сєнкевич Олександр Федорович, вступаючи на посаду міського голови та усвідомлюючи всю високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватися Конституції України та законів України, сприяти втіленню їх в життя, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов'язки », - засвідчив текст присяги.

Меру Миколаєва вручили посвідчення і символічний ключ від міста.

Після прийняття повноважень, міський голова приступив до ведення сесії. Перш за все, Олександр Федорович подякував членам Миколаївської міської виборчої комісії, численному складу дільничних виборчих комісій за гідно виконану роботу.

Також від міського голови прозвучали слова подяки на адресу колишнього керівника міста Юрія Гранатурова, секретаря міської ради Валерія Калашнікова:

- У найскладніші часи для Миколаєва та країни в цілому ви змогли об'єднати і консолідувати суспільство, і всією громадою зберегти мир і спокій у місті, - зазначив Олександр Сєнкевич. - Дякую депутатам міської ради VI скликання, представникам громадськості, керівникам комунальних підприємств та підрядних організацій, які, незважаючи на нестабільну політичну ситуацію в місті та економічну кризу, зуміли мобілізуватися і забезпечити безперебійну роботу всіх систем життєзабезпечення міського господарства. Місто витримало випробування: були забезпечені своєчасні виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери та профінансовані соціальні виплати незахищеним верствам населення. Доленосні події 2013-2014 років, хоч і стали найбільшим випробуванням для миколаївців, але дозволили зрозуміти, що ми - українці, єдина, самобутня нація, яка пам'ятає своє коріння і дбайливо ставиться до історичних і культурних цінностей.

Олександр Сєнкевич вручив Почесні знаки міського голови «За заслуги перед містом Миколаїв» попередньому міському голові Юрію Гранатурову, секретарю міської ради Валерію Калашнікову.

Новообраний мер Миколаєва окремо звернувся до представників усіх релігійних конфесій міста: він попросив благословення і закликав духовенство і всіх миколаївців разом молитися за мир в Миколаєві та Україні.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/senkevichmer)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: