Мапа порталу

Сезон річкових перевезень у Миколаєві відкрито

Шановні містяни! 19 травня відкрито сезон річкових пасажирських перевезень за маршрутом "Каботажний Мол - Мала Корениха". Вартість проїзду складає 25 грн. 

З понеділка до п'ятниці катер курсує тричі на день: о 6, 9 та 18 годинах. У суботу та неділю о 9 (9:30) та 18 (18:30).

Перевезення забезпечує ТОВ «СК «Артільмарін».

Нагадаємо, що 12 травня виконком затвердив Порядок надання компенсаційних виплат за пільговий проїзд громадян на водному транспорті. 

Хто має право на пільговий проїзд: 

учасники бойових дій та особи, прирівняні до них; особи з інвалідністю внаслідок війни та прирівняні до них особи; громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 1; учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які належать до категорії 2; особи з інвалідністю; діти з інвалідністю до 18 років; особи, які супроводжують осіб з інвалідністю першої групи або дітей з інвалідністю (не більше одного супроводжуючого); діти з багатодітної сім’ї; ветерани військової служби; ветерани органів внутрішніх справ; ветерани Національної поліції; ветерани податкової міліції; ветерани державної пожежної охорони; ветерани Державної кримінально-виконавчої служби України; ветерани служби цивільного захисту; ветерани Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України; члени сімей загиблих (померлих) в АТО/ООС та Революції Гідності; пенсіонери за віком.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/5_2021/19052021)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: