Мапа порталу

Робоча група погодила пропозицію щодо організації дозвілля у сквері "Вербочка"

12 травня відбулося чергове засідання робочої групи з питань розгляду пропозицій щодо організації дозвілля населення в Миколаєві.

До складу робочої групи входять представники департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції, департаменту економічного розвитку, департаменту житлово-комунального господарства, юридичного департаменту, управління земельних ресурсів, департаменту архітектури та містобудування. Очолює - перший заступник міського голови Віталій Луков. 

Як повідомлялося раніше, на розгляд робочої групи надійшла одна пропозиція від ФОП Кваші М.С. щодо організації дозвілля населення на території скверу «Вербочка» та прилеглої до нього території. Сквер розташований у Центральному районі міста біля Південнобузького мосту з боку Варварівки. Підприємець представив матеріали з візуалізацією щодо створення локацій відпочинку як для дорослих, так і для дітей. Йдеться про встановлення шезлонгів та парасольок, облаштування роздягалень та вбиралень, організацію зони активного відпочинку та зони громадського харчування, укладання дерев'яного настилу у вигляді доріжок.  

Розглянувши матеріали з візуалізацією (ескізи), робоча група визначила пріоритетною пропозицію ФОП Кваші М.С. щодо організації дозвілля населення на території скверу "Вербочка" та прилеглої до нього території.

 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/5_2021/13052021)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: