Мапа порталу

Реконструкція приймального відділення ЛШМД: 65 % робіт вже виконано

У Миколаєві  триває реалізація масштабного проєкту з реконструкції приймального відділення лікарні швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, місто почало приводити до ладу цей об’єкт минулого року. Проєкт передбачає влаштування приймального боксу для машин екстреної медичної допомоги з інженерними системами підтримання клімату; реконструкцію приміщень для пацієнтів за самозверненням та планових пацієнтів (вестибюль-чекальня, рецепція, зона безпеки в полі зору рецепції); влаштування окремого боксу для пацієнтів з ознаками інфекційної хвороби; влаштування протишокової палати, двох палат тимчасового перебування пацієнтів, лікарсько-медсестринського посту; влаштування спеціалізованих приміщень для монтажу медичного обладнання.

Зокрема, передбачено прибудову на місці існуючої естакади для заїзду машин швидкої допомоги в приймальне відділення. Планувальне рішення забезпечує наскрізний проїзд (паралельно) двох одиниць спеціалізованого санітарного транспорту з відповідними відмітками біля в'їзду і виїзду.

На сьогодні вже виконано значний обсяг запланованих робіт. Так, у першому крилі вже замінили вікна та двері, змонтували каркас та ролети воріт, виконали земляні роботи, улаштували фундаменту, водовідведення з покрівлі, уклали перемички,   панелі перекриття, змонтували сантехнічне, електричне та вентиляційне  обладнання, систему пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу, систему освітлення та відеоспостереження тощо.

У цілому об’єкт готовий на 65%.

Проєкт реалізується коштом міста та держави. Минулого року на реконструкцію приймального відділення ЛШМД витрачено понад 7 млн. 160 тис. грн. з державного бюджету та майже 225 тис.грн. з бюджету Миколаєва. Для виконання ремонтних робіт цьогоріч з міської казни виділено 8 млн. 250 тис.грн. 

 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: