Мапа порталу

У Миколаївській та Хмельницькій областях найвищий показник рівня госпіталізації хворих з COVID-19 в Україні

Міністерство охорони здоров’я України щодня оновлює ознаки для визначення регіону із значним поширенням COVID-19 та публікує їх на сторінці сайту.

Станом на ранок п'ятниці, 9 квітня, Миколаївська область є першою в Україні після Хмельницької за показником кількості госпіталізованих пацієнтів з COVID-19. Наразі він складає 112,0 (при допустимому не більше ніж 60 на 100 тис. населення).

Завантаженість ліжок, забезпечених подачею медичного кисню у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19 – 75,0% (при допустимому не більш як 65%);

Коефіцієнт виявлення випадків інфікування - 14,4% (при допустимому не більш як 20%);

Охоплено тестуванням - 1 654 ( при нормі ≥300 на 100 тис. нас)

Динаміка рівня госпіталізацій - 4,4%

Нагадуємо, що на підставі цих ознак, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій раз на сім днів приймає рішення про встановлення на території регіону або окремих адміністративно-територіальних одиниць регіону рівня епідемічної небезпеки “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний”.

Шановні миколаївці! Вкотре звертаємось до вас з проханням дотримуватись карантинних обмежень. Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції!

Пам’ятайте, відповідальність - рятує життя! 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: